Köpvillkor

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars öppet köp från det att du mottagit varorna. För hygienartiklar  så som tandborste gäller ej ångerrätt på bruten förpackning.

Betalning och priser

Vi erbjuder betalning med Klarna och Swish.  Alla våra priser är i svenska kronor och inklusive moms.  Fraktkostnader tillkommer i kassan. 

Leverans

Leveranstiden kan variera beroende på arbetsbelastning. Vi jobbar så hårt vi kan för att ni ska få er beställning i god tid. 

Reklamation 

Är du missnöjd med något du beställt så ska vi självklart lösa det. Skicka mejl till halloj@white-moose.se och beskriv felet på varan så tydligt som möjligt. Du får hjälp av oss med retur av av varan. Efter att vi mottagit varan görs en bedömning av varan och om den anses var felaktig har du rätt till ersättning. Som konsument har du tre års reklamationsrätt med undantag för de varor som försämras innan. Reklamationen måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter du upptäckte felet.  

Material i tandborsten 

Skaftet är tillverkat från återvunnet aluminium och svarvas i Småland. För att skapa mer styrka i aluminiumet så legeras en liten del andra naturliga grundämnen i. Det finns 100-tals olika aluminiumlegeringar. White Moose legering heter 6082.  Huvudet är av bambu och stråna är av nylon 610. 

Sortering 

Skaftet är 100% återvinningsbar och sorteras som aluminium. Dra ut stråna från huvudet med en tång eller dylikt. Sortera bambut i organiskt avfall och stråna i brännbart. 

Miljömedvetna

White Moose största motto är att vara hållbara. Vi håller oss ständigt uppdaterade på material och vart vi i alla steg kan bli bättre för miljön. Vi använder därför inga flygtransporter. Bambut som växer i Asien levereras med tåg alt båt. 

 

Ändring av köpvillkor 

White Moose kan närsomhelst ändra villkoren i dessa köpvillkor. De villkor som gäller vid köptillfället är de som tillämpas på köpet.

Denna version gäller från 2023-03-04